Welkom op de website van VAL Media! We zijn blij je hier te zien!


Klik op de opdracht voor meer achtergrond informatie


Kleurplaten

Kleurplaten Efteling | NEST!

In de Efteling is de bijzondere speeltuin NEST! te vinden. NEST! is een speeltuin voor jonge kinderen in het Ruigrijk die ontworpen is met speciale aandacht voor kinderen met een beperking. Alle speelelementen zijn op verschillende hoogtes, dus zittend en staand te gebruiken. De werknemers van deze prachtige speelplaats wilden hun werkplek nog vrolijker maken en als onderdeel hiervan werd VAL Media benaderd voor het maken voor 3 kleurplaten, in thema en stijl van de speeltuin. De hoofdkaraktertjes zijn de vrolijke dennenmannetjes, die verdeeld en verstopt over de speeltuin te vinden zijn. Het thema van de speeltuin zelf zijn de 3 grote achtbanen van de Efteling, Baron 1898, Joris en de Draak, en De Vliegende Hollander die op een leuke en speelse manier samen komen.

Lees meer »

Kleurplaten Piraten van Barbuda

In opdracht van K-Force Entertainment heb ik in juli 2021 een reeks kleurplaten mogen ontwerpen en illustreren ter promotie en lancering van hun nieuwe entertainment-act; Piraten van Barbuda. Een act die het verhaal vertelt van twee jonge en muzikale piraten die een magisch avontuur beleven.

Lees meer »

Kleurplaten Loek & Lia

In opdracht van K-Force Entertainment heb ik in juni 2021 een reeks kleurplaten mogen ontwerpen en illustreren ter promotie en lancering van hun kinderserie Loek & Lia.

Lees meer »

Animaties

Kerstclip Productiehuys Showtime

Voor Productiehuys Showtime heeft VAL Media een prachtige Kerstclip mogen maken! Een korte maar zeer intensieve en positieve werkflow zorgde voor een prachtig resultaat. Vind jij dat ook?

Lees meer »

Lia Leest Voor [Serie]

Lia Leest Voor is een kinderserie gebaseerd op de al bestaande reeks Loek & Lia. De reeks blikt met behulp van een verhaallijn op avonturen van de twee toverkinderen. Deze verhalen worden aangevuld door animaties, die VAL Media heeft mogen verzorgen.

Lees meer »