Karlijn Konijn is een schattig knuffelkonijntje. Ze is de lievelingsknuffel van Lila, een schattig meisje dat pas net naar school gaat.
Wat Lila niet weet is dat als ze weg is, haar knuffels tot leven komen en de grootste lol hebben met elkaar. Zo belanden ze van het ene in het andere grappige avontuur.


Boeken


Ontmoet Karlijn en haar knuffelvriendjes

Karlijn Konijn - Karlijn is de vrolijke losbol van de club. Ze is enthousiast, soms een beetje te druk, en vind altijd een reden voor een feestje. Zij is degene die iedereen opvrolijkt en altijd goedgezind is. Hou deze vrolijke pluizenbol wel goed in de gaten, want ze is soms wel erg nieuwsgierig...

-

Femke de Eekhoorn - Femke is een stoere knuffeleekhoorn. Ze is nergens bang voor (zegt ze), en houdt wel van een avontuur. Ze is stiekem ook een beetje verliefd op Valentijn Vos. Ook houdt ze van een grapje uithalen, en dat doet ze dan het liefst met Valentijn Vos.

-

Maartje Muis - Maartje is een echte perfectionist. Zij is de allereerste knuffel van Lila, en is daarom erg gesteld op het feit dat alles netjes en schoon is. Gelukkig kan ze het goed met iedereen vinden, al zorgt haar ijdele karakter vaak voor een meningsverschil.

-

Valentijn Vos - Valentijn is de sluwe van de groep. Hij houdt iedereen in de gaten en vind dat hij overal de beste in is. Hij houdt er dan ook van af en toe een weddenschap af te leggen, of zijn vrienden eens goed beet te nemen.