Lila is een lief, klein meisje dat net naar school gaat. Wat ze niet weet is dat haar knuffels tot leven komen als ze weg is. Dan beleven zij de leukste, grappigste en vrolijkste verhaaltjes die je ooit gehoord hebt! 

Samen met Femke de Eekhoorn en Maartje Muis zet Karlijn Konijn iedere dag de slaapkamer van Lila op z'n kop. Vaak halen ze dan een grap uit bij elkaar of spelen ze een spelletje. En zit een van de knuffelvriendjes met een probleem? Dan helpen ze elkaar altijd om het tot een goed einde te brengen. 

VerhalenbundelOntmoet Karlijn en haar knuffelvriendjes

Karlijn Konijn - Karlijn is de vrolijke losbol van de club. Ze  vind wel altijd een reden voor een feestje. Zij is degene die iedereen opvrolijkt en altijd goedgezind is. Houd deze vrolijke pluizenbol wel goed in de gaten, want ze is soms wel erg nieuwsgierig...

Maartje Muis - Maartje is een echte perfectionist. Zij is de allereerste knuffel van Lila, en is daarom erg gesteld op het feit dat alles netjes en schoon is. Gelukkig kan ze het goed met iedereen vinden, al zorgt haar ijdele karakter vaak voor een meningsverschil.

Femke de Eekhoorn - Femke is een stoere knuffeleekhoorn. Ze is nergens bang voor (zegt ze), en houdt wel van een avontuur. Ze is stiekem ook een beetje verliefd op Valentijn Vos, een sluwe mannetjesknuffel. Ook houdt ze van een grapje uithalen, en dat doet ze dan het liefst met Valentijn Vos.