Victoria & Van Zanten en het Gouden Masker


Het Gouden Masker is het eerste leesboek van Victoria & Van Zanten, en is een vervolg (of voorloper) op het YouTube-avontuur De Diamant der Geluk. Zowel het boek als het YouTube-avontuur zijn los van elkaar te bekijken en te lezen.
-
Het boek bevat een spannend avontuur dat niet alleen te lezen is, maar ook te beluisteren is doormiddel van een luisterverhaal! Scan de QR-code in het boek en beleef het spannende avontuur rondom het mysterieuze gouden masker samen met Victoria & Van Zanten zelf!!


Verhaal:

Een gouden masker met een eeuwenoude legende, is op een dag spoorloos verdwenen. Victoria en Van Zanten gaan op onderzoek uit om te ontdekken wie het masker heeft gestolen. Zou de sluwe Barones de la Plumeaux hierachter zitten? Terwijl ze proberen het masker zo snel mogelijk terug te vinden gebeuren er in de tussentijd allerlei vreemde dingen in het dorp die niet te verklaren zijn. De problemen stapelen zich op, en veel tijd is er niet. Ze moeten namelijk het masker terug vinden vóór het gemaskerde bal begint, dat gehouden wordt in het museum. Lukt het Victoria en Van Zanten om het masker op tijd terug naar het museum te krijgen?


Afwerking: Hardcover
Prijs:
€14,99
Pagina's:
52
Hoofdstukken:
7
Schrijfster:
Nikki Snoeren
Illustraties en opmaak: Robin van Veltom
Uitgegeven door: VAL Media
Met de stemmen van: Melanie de la Roche, Robin van Veltom, Loïs Mulders, Kevin Smetsers, Nikki Snoeren, Kamilla van Dijk en Timo Hulshorst